In de regionale kennis- & inspiratie agenda staan events, workshops, webinars en zakelijke netwerkbijeenkomsten om uw onderneming succesvol te laten groeien.

Deze ondernemersagenda komt tot stand in onderlinge samenwerking tussen het (lokale georganiseerde) bedrijfsleven, kennisinstellingen, (regionale) samenwerkingspartners, het gemeentelijke scalebooster programma voor start- & scale-ups en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Uitgelichte evenementen

 • MKB Digiwerkplaats - Geef criminelen geen kans!

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37 Zoetermeer

  Doe mee aan ons project "Geef cybercriminelen geen kans" van 3 tot en met 28 juni 2024 en leer meer over cybercriminaliteit, AVG-wetgeving, e-privacy en risicoanalyses! Hulp is binnen handbereik nu de wereld de overstap maakt naar digitale oplossingen.

  cybercriminelen
  kennis
 • Open Coffee Zoetermeer - 19 juni

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Pavarotti, Stadhuisplein 7, 2711 EC Zoetermeer

  Ben jij klaar voor een dosis inspiratie, connecties en natuurlijk heerlijke koffie? Sluit dan aan bij de Open Coffee Zoetermeer voor een "speeddatsessie" op 7 juni aanstaande

  open coffee zoetermeer
  netwerk

Kennis- & inspiratie agenda

Onderstaande agenda toont events voor starters, zelfstandigen en mkb-ondernemers die willen groeien. Vervang de huidige trefwoorden "#starten||zzp||mkb" door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "covid-19" en krijg een andere selectie. Voor alle bijeenkomsten voor ondernemers laat u het filter leeg (klik op kruisje met het label 'Clear search').

Agenda