Startende ondernemers, bedrijven en zzp-ers met groeiambitie worden verder op weg geholpen naar succesvol ondernemen in Zoetermeer.

In Ter Zake bent u welkom

 • Voor een informeel gesprek

  In Ter Zake Het Ondernemershuis is alle informatie voor ondernemers binnen handbereik. Heeft u een vraag, een idee of gewoon behoefte om even te sparren met een ondernemer, de ondernemerscoach of andere deskundige? Loop dan binnen bij Ter Zake Het Ondernemershuis!

 • Voor sparren of coaching

  Diverse intermediairs en ondernemersorganisaties bieden sparren en coaching aan in Ter Zake Het Ondernemershuis. Deze dienstverlening wordt zo dicht mogelijk bij de (aspirant) ondernemers en MKB-ers in Zoetermeer aangeboden.

 • Voor uw zakelijke afspraak

  In Ter Zake Het Ondernemershuis kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Voor een kop koffie en een ontmoeting met een collega-ondernemer of het bijwonen van een ondernemersevent. Onze gastheer/ gastvrouw helpt u graag verder als u vragen heeft.

 • Voor kennis en inspiratie

  Om het Zoetermeerse bedrijfsleven succesvol te laten groeien worden inspirerende workshops, webinars en zakelijke netwerkbijeenkomsten georganiseerd, geïnventariseerd en gepubliceerd via een regionale kennis & inspiratie agenda.
  Meld ook uw event aan.

 • Voor hulp bij heroriëntatie. U staat er niet alleen voor!

  Bent u ondernemer en vraagt u zich af hoe u verder kunt met uw bedrijf? Wilt u uw bedrijf toekomstbestendig maken of een switch maken naar werk in loondienst? Heeft u schulden opgebouwd, die u zelf niet kunt oplossen? Als u nadenkt over een nieuwe toekomst, staat u er niet alleen voor. U kunt hulp krijgen om u voor te bereiden op nieuwe mogelijkheden.

 • Voor het ondernemersnetwerk dat bij u past

  Ter Zake Het Ondernemershuis verbindt ondernemers. Verschillende ondernemersverenigingen en businessclubs uit de regio houden periodiek bijeenkomsten, waaronder in Ter Zake.

Ondernemers dienstverlening gemeente Zoetermeer

Doorpraten over de gemeentelijke dienstverlening? Dat kan in Ter Zake en/of met het accountmanagement team economie Zoetermeer:

Diensten en producten voor ondernemers in de gemeente Zoetermeer