DENNIS, uw online hulp bij financiële regelingen voor bemiddeling van werkzoekenden

Dennis is hét digitale platform voor adviseurs van arbeidsmarktregio’s die samen met (potentiële) werkgevers werken aan bemiddeling van werkzoekenden. Adviseurs en werkgevers kunnen in Dennis op een snelle en eenvoudige manier instrumenten en leerwerktrajecten bekijken en delen. Het combineert zowel de lokale en regionale instrumenten als de landelijke instrumenten.

Dennis ondersteunt arbeidsmarktregio’s

Arbeidsmarktregio’s hebben door de wet suwi de opdracht om instrumenten en processen transparant te maken voor werkgevers en waar mogelijk te harmoniseren. Dennis voorziet in deze behoefte.

Over werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP)

Zoetermeer maakt deel uit van de Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Via het werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP) helpen werkgevers werkzoekenden, die zelf geen werk kunnen vinden, aan het werk. Dat zijn jongeren, 50-plussers, statushouders en bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking. Net als ieder ander willlen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Het WSP helpt werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Contact

Contactpersoon voor de Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal is Elles van Osnabrugge.