Ondernemers klankbord

Stichting Ondernemersklankbord helpt ondernemers vooruit! Jij onderneemt, wij begeleiden.

Stichting Ondernemersklankbord biedt vrijwel kosteloos professioneel advies en begeleiding aan ondernemers in Nederland. Ze koppelen ervaren mentoren aan ondernemers om te helpen bij uiteenlopende zakelijke uitdagingen, zoals groei, herstructurering, en financiële planning. Dit initiatief ondersteunt het succes en de duurzaamheid van lokale MKB bedrijven.

OKB helpt ondernemers vooruit!

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan zij ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. De OKB-adviseurs helpen je als vrijwilliger en zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren branches. Zij kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap. Dit kost je als ondernemer weinig, ze vragen €200,- voor een halfjaar begeleiding.

Je bent van harte welkom op het spreekuur voor een kennismakingsgesprek met een van de adviseurs van het OKB-team Haaglanden.

Dit kan op afspraak onder meer in Ter Zake het Ondernemershuis Zoetermeer. Klik hier om een filmpje te bekijken over het werk van OKB-team Haaglanden.

Een afspraak op het spreekuur is gratis en verplicht tot niets.