Studenten helpen ondernemers bij digitaliseringsslag in het MKB

Alles en iedereen wordt digitaler. Toch laten veel ondernemers kansen liggen. Maak nu uw digitaliseringsslag!

Groeiende digitaliseringsvragen voor MKB

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven. Onder invloed van technologische ontwikkeling gaan klanten andere eisen stellen. Ook aan uw product/ dienst! De MKB Digiwerkplaats wil u helpen om deze digitaliseringsvraag om te zetten in een kans. Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; meer klanten bereiken via online sales en marketing en beter weten wat uw klanten willen door data te gebruiken.

Hulp bij uw digitaliseringsvraag

Professionals in opleiding helpen u graag bij uw digitaliseringsvraag. Wilt u advies over wat digitalisering voor uw onderneming kan doen? Er staat een aantal mooie projecten door studenten op de planning om u als MKB-er te helpen.

Hiervoor is geen financiële investering nodig.

Over de MKB Digiwerkplaats

De MKB Digiwerkplaats bestaat uit studenten van MBO Rijnland, ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool. Onder begeleiding van docenten, coördinatoren en IT-professionals werken zij aan succesvolle projecten voor het MKB.

Waar wordt er gewerkt

In de regio Zoetermeer wordt aan uw digitaliseringsvraagstuk gewerkt vanuit de Dutch Innovation Factory aan de Bleiswijkseweg 37 in Zoetermeer. Dus lekker dichtbij!

Meldt u nu aan voor een van de digitaliseringsprojecten.