Vanaf 8 januari 2024 heet Ter Zake Het Ondernemershuis u als starter, startup of ondernemer in de regio Zoetermeer van harte welkom op het nieuwe tijdelijke adres aan het Stadhuisplein 22, de voormalige locatie van museum De Voorde naast het Stadhuis Zoetermeer.

Tijdelijk nieuw bezoekadres

Overweegt u te gaan ondernemen, bent u zelfstandig ondernemer of een mkb-ondernemer met groeiambitie? Met ingang van 8 januari kunt u voor de ondernemersdienstverlening van Ter Zake Het Ondernemershuis terecht aan het Stadhuisplein 22 in Zoetermeer.

De oude locatie aan de Markt 3 zal worden verbouwd voor de uitbreiding van het UWV. Deze werkzaamheden worden naar verwachting in juni 2024 afgerond.

Ter Zake ondersteunt groeiambitie (aspirant) ondernemers

De inhoudelijke ondernemersdienstverlening van Ter Zake verandert niet. De ondernemerscoach/ accountmanager economie van de gemeente en (regionale) partners heten starters en ondernemers met groeiambitie ook aan het Stadhuisplein 22 van harte welkom voor een goede kop koffie of thee, een goed gesprek, advies en/of een netwerkbijeenkomst. Ook is een aantal vrij beschikbare flexwerkplekken met gratis wifi voor ondernemers/ bezoekers beschikbaar.

Kijk voor de dienstverlening van Ter Zake ook op www.tzho.nl en krijg inspiratie en kennis via het aanbod op de regionale ondernemersagenda op www.tzho.nl/agenda.

Partners ondernemersdienstverlening

De nieuwe locatie aan het Stadhuisplein 22 is ook uw ingang voor een informeel gesprek over ondernemen met de (regionale) partners, zoals het Regionaal Mobiliteitsteam, het Werkgeversservicepunt ZHC, het Ondernemersklankbord en het Regionaal Bureau Zelfstandigen Rotterdam.